Winkelmandje 0

Persbericht: Geniet van de heerlijke zomerse 'Zomerkriebels'

#Zomerkriebels Fanflicks Milestone Persbericht Solange Litjes

PERSBERICHT

Amsterdam, 24 juli 2018

Dat is nummer 3! De Wijchense Solange Litjes heeft deze week alweer haar derde boek uitgebracht, getiteld Zomerkriebels. Het verhaal is een heerlijk zomers feel-good verhaal, dat zich afspeelt in het zonnige Turkije en tjokvol zit met zon, zee, strand, vakantieliefdes en nieuwe vriendschappen. “Het voelde alsof ik mee was op vakantie. Zo ontzettend goed geschreven!” prijkt een lovende quote van een Quizlet-lezer op de achterkant.

De lezer lijkt dan ook bijna in de koffer te zitten van Yara en haar broer Luke, die met hun familie op vakantie gaan naar het zonnige Turkije. Ze weten zeker dat dit garant zal staan voor een geweldige zomer, al helemaal wanneer ze bij aankomst een geweldig, all-inclusive resort ontdekken met enorme zwembaden, spannende glijbanen en talloze barretjes en restaurants. Al snel sluiten ze vriendschap met een aantal andere vakantiegangers - Calum, Ashton, en Michael en diens nichtje Christey. 

De groep belooft elkaar deze vakantie de beste ooit te maken. Maar wat als Yara gevoelens krijgt voor Ashton, die ze uit alle macht voor de rest probeert te verstoppen? En wat als Christey steeds vijandiger tegen haar begint te doen en alle aandacht van de jongens op probeert te eisen? Zal de ruzie tussen de meiden de vakantie verpesten, of weten ze het toch nog onvergetelijk te maken?    

Het uitgeven van mijn derde boek voelt heel anders. Je weet nu beter hoe het gaat, hoe het werkt, en wat je te wachten staat bij het uitgeven. Ook zijn er nu meer mensen die erachter komen dat ik boeken schrijf en ook meer mensen hier interesse in tonen. Ik krijg meer berichtjes, reacties en feedback dan bij het eerste boek. Het voelt net zo speciaal, maar het is nóg leuker,” aldus een trotse Litjes. En al deze interesse is terecht: het verhaal reflecteert in alle aspecten de transformatie van de schrijfster naar een volwassenere toon en inhoud. 

Toch blijft het jeugdig en fris door de toevoeging van de jongens van de bekende groep 5 Seconds of Summer, en een hoognodige portie drama tussen alle zomerromantiek door. Een boek waar meiden van alle leeftijden van kunnen genieten op hun vakantiebestemming!

Zomerkriebels is een nieuwe titel van Fanflicks, een uitgeverij die zich specialiseert in het uitgeven van fan fictie verhalen. Fan fictie is een relatief nieuwe stroming in de hedendaagse literatuur, bestaande uit unieke verhalen die real world beroemdheden combineren met fictionele verhaallijnen. 

Fans die dergelijke verhalen schrijven, doen dit uit een passie voor zowel schrijven als hun idolen, met geen enkel ander belang dan het delen van hun fantasieën voor het plezier van verwante zielen. Fanflicks is fan van deze fans, en heeft het haar missie gemaakt om hun verhalen te verspreiden naar een groter publiek.

Fanflicks wil met de winst die gemaakt wordt op de verhalen schrijvers nog meer ondersteunen: door hen gratis workshops, trainingen en lezingen aan te bieden. 

Zomerkriebels (Solange Litjes) is voor € 7,50 als paperback verkrijgbaar via www.fanflicks.nl. 

----------
Niet voor publicatie:

Solange Litjes is beschikbaar voor (e-mail) interviews. Ook kunnen wij op aanvraag boeken leveren voor recensies en/of weggeefacties.

Voor meer informatie:
Sharai Hoekema (pers@fanflicks.nl)  Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.