Winkelmandje 0

Distributie via Centraal Boekhuis

Algemeen Fanflicks Milestone Retail Webstore

Groot nieuws, wat we op deze mooie vrijdag mogen bekend maken! Fanflicks groeit, wat ook betekent dat we op andere vlakken anders gaan werken. Een grote stap hierin is dat we de afgelopen week een contact hebben afgesloten met het Centraal Boekhuis, de overkoepelende instantie die in Nederland en België de distributie levert aan alle boekhandels en bibliotheken. 

Dit betekent dat wij vanaf volgende week gaan leveren aan alle boekhandels, waardoor je nu ook bijvoorbeeld bij jouw lokale Bruna of een willekeurige andere boekwinkel de titels van Fanflicks kan bestellen. Gewoon bij de kassa vragen naar het boek dat je wilt hebben, en ze kunnen je helpen!

Hierdoor zijn onze prijzen ook wat gestegen - maar we hebben er vertrouwen in dat de verbeterde verkrijgbaarheid én de groeiende bekendheid van onze titels dit meer dan goedmaken. Dit weekend zijn de oude prijzen nog online (via webwinkel), en vanaf maandag worden deze aangepast naar de nieuwe prijzen.

Hierin zullen al onze titels tussen de 15 en 20 euro kosten - en gewoon te bestellen zijn via je boekhandel of bol.com. Houd echter vooral ook onze webstore in de gaten: nieuwe boeken zullen de eerste maand exclusief hier te bestellen zijn - net zoals onze merchandise lijn, die later deze zomer online komt!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.