Winkelmandje 0

De kaft van 'Lief Dagboek'!

#LiefDagboek Cover Fanflicks Schrijvers Solange Litjes

Ta-ta-ta-dum! Hier is-ie dan eindelijk - het complete eindresultaat van de kaft van Solange Litjes' nieuwste boek Lief Dagboek! Deze ligt momenteel bij de drukker, en zal vanaf medio november bij ons te verkrijgen zijn. 

Dan kun je alles lezen over de avonturen van Allison, die voor de lol korte filmpjes - keeks - maakt met haar beste vriendin. Op een dag besluiten ze een cover te doen van 'Amnesia' van 5 Seconds of Summer - maar wat ze niet verwacht, is dat deze bekeken wordt door één van de bandleden... die vervolgens contact met haar opneemt!

De cover laat Allison zien, al schrijvend in haar dagboek - terwijl ze in de tourbus van de jongens van 5 Seconds of Summer ligt. Wacht! Waar? Yes, precies - hoe ze daar terecht komt, kun je terugvinden in het boek!

Solange is er zelf ook erg tevreden mee: "Jaaa! Eindelijk kan ik hem delen! De cover van mijn eerste boek! Ik ben er onwijs blij mee, en ook zeker super trots op! Het leukste eraan zijn toch wel de inside jokes, denk ik. Die maken het toch wel uniek, omdat je ze alleen begrijpt als je het boek goed gelezen hebt. Ik ga niet zeggen wat het is - maar zeg wel dat je moet letten op het onderste bed. Kijk daar maar goed naar!"

Wat vinden jullie ervan?Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.